Máte rádi barvy? Volte vypínače schneider!

Vaše domácnost může být vyladěná do toho nejmenšího detailu. Takže pokud i vy patříte k lidem, kterým na detailech i na celkovém dobrém dojmu z vašeho interiéru záleží, pak vám doma jistě nesmí chybět krásné barevné zásuvky a vypínače schneider.
Vlastně se dá říct, že na podobnou nabídku už jsme všichni dlouhé roky, a možná i desetiletí čekali. Konečně tedy nadobro odzvonilo dobám, kdy mohl člověk volit pouze mezi bílými, béžovými a šedými vypínači.

dětské vypínače

Barvy se v každém interiéru skvěle vyjímají, protože mu dodávají punc originality a nádech svěžesti, a jsou pěkné na pohled. I tu nejnudnější stěnu hravě rozsvítí. Ovšem nejlepší je, když věci, které nemají být příliš vidět, dobře zapadnou, a naopak věci, které chcete zdůraznit, můžete zviditelnit.
A přesně to vám barevné zásuvky a vypínače od firmy schneider electric umožňují. Jestliže máte doma barevně omalované stěny a je vaším přáním, aby vypínače a zásuvky zapadly tak, aby je na stěnách nebylo zbytečně moc vidět, pak zvolte tyto elektronické pomocníky ve stejné barvě, jakou mají vaše stěny. Ovšem pokud je považujete za zajímavé detaily, které by měly být nepřehlédnutelné, pak sáhněte po jiné barvě v zářivém provedení, která bude na stěně do daleka svítit. A ani náhodou se nemusíte držet staromódní nudné bílé barvy, která nás v podobě vypínačů na stěnách vítá už od nepaměti. Využijte stávajících revolučních možností a popusťte uzdu své fantazii – uvidíte, že výsledek vám budou všichni závidět.

spínač

Ať už ovšem patříte ke kreativním lidem anebo naopak ke konzervativcům, tak díky chytrému modulárnímu systému zásuvek a vypínačů schneider si už dnes můžete zvolit přesně takové barvy těchto výrobků, o které máte zájem. Na univerzální strojek totiž vždy snadno a rychle připevníte rámeček v libovolné barvě, a třeba i v zajímavém tvarovém provedení.

Posted in <a href="https://www.usiscr.cz/firmy/" rel="category tag">Firmy</a>